Over vanAnne

Over vanAnne

Luisteren met je hoofd, hart én handen!

Ik ben Annelies de Vos.
Al heel jong was ik gek op baby’s en dat is altijd gebleven. Als ik met baby’s werk, denk ik nog altijd: een baby is zo’n wonder!

Ruim 19 jaar heb ik gewerkt als kinderverpleegkundige in het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis in Utrecht. Daarna bijna 5 jaar als jeugdverpleegkundige in de stad Utrecht. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met baby’s en hun ouder(s). In deze tijd leerde ik veel van baby’s, ouders en hun gedrag. Op dit moment werk ik als verpleegkundige parttime mee aan het opzetten van het programma Nu Niet Zwanger binnen de gemeente Utrecht.

In december 2020 ben ik gestart met workshops babymassage en babytaal in Houten en omgeving.

Ik ben een gevoelsmens. Het geeft mij veel voldoening als ik ouder(s) en baby kan helpen ontspannen in die belangrijke eerste levensfase. Intuïtief deed ik al veel in de praktijk. Door het volgen van cursussen tot gecertificeerd docent babymassage en trainer babytaal kan ik die vaardigheden nu ook op een praktische en gestructureerde manier overbrengen.

Op 2 februari 2022 heb ik de opleiding tot 1000 dagen coach afgerond. Met deze aanvulling op mijn jarenlange ervaring kan ik jou nog meer ondersteunen in jouw (aanstaande) ouderschap.

Graag ga ik met jou en je baby aan de slag!